VIISAUDEN ALKU
- www.viisaudenalku.fi -


MIKÄ PARAS PIKAVIPPI

OMAT KOKEMUKSET

Parasta pikavippiä en osaa sanoa, mutta jaan hiukan kokemuksia pikavippifirmoista ja pikalainoista. Peruskäsitys on, että pikavippifirmat ovat pelkkää huijausta ja niillä joutuu vain maksuongelmiin.

Itse olen useita kertoja käyttänyt eri pikavippejä ja vielä luottotiedot ovat kunnossa. Varmasti turhia korkoja olen joutunut maksamaa, mutta kuka voi sanoa että rahaa ei mene hukkaan arkisessakin elämässä, milloin tippuu kaksikymppinen milloin tarjoillaan ystäville juomaa ja niin edelleen. Itselle on tullut tilanteita, jolloin vain yksinkertaisesti olen joutunut näitä käyttämään. Esimerkiksi opiskeluaikoina, saattoi ruoka loppua ennen tukia tai palkkapäivää. Myös lemmikin hoitoon täytyi tuolloin ottaa rahaa, kun muutaman kerran tuli eläinlääkärikäynti.

Nykyisin olen mielestäni hyväpalkkaisessa työssä, mutta muutaman kerran vuodessa tulee laskukasoja, jolloin rahat vain loppuvat ennen seuraavaa kuukautta. Myös tällöin olen turvautunut pikavippeihin.

Kaikissa kerroissa on ollut yhteistä se, että minulla on ollut tiedossa lähiajalle rahantuloa jostain. Enkä ole ystäväpiirissäni ainoa, joka pikalainoihin turvautuu. Eikä yksikään jonka tunnen, ole vielä luottotietoja menettänyt tai velkakierteessä. Tosin näitäkin ihmisiä on ja järki ja kohtuus kaikessa. Itse en suosittele uuden hankkimista pikavipeillä, vain laskujen ajallaan maksamista ja yleistarpeiden hankkimista, kuten ruoka.

Laitan pikavippifirmoista/vertailukoneista omia kokemuksia ja käytössäni hyväksi koettujayhtiöitä. Parhaiten saa lisätietoa ja näkee paremmin, kun kirjautuu pikavippiyhtiöiden sivuille ja tutustuu siellä aiheeseen. Yleisesti kaikkiin voi kirjautua ilmaiseksi, vain lainan ottaminen maksaa. Joten kirjautumalla pääsee paremmin perille, pikalainan helppoudesta ja vaikeudesta sekä hinnoista. Tämän jälkeen tarvitsee vasta päättää ottaako lainaa vai ei.

Itse otan yhtiöistä lainaa, jossa minimisumma on hieman isompi, mutta korko pienempi. Tämän takia esittelen enemmän näitä. Vaikka tarvitsisin vain 100€, niin laitan loput talteen ja maksan takaisin, kun saan käyttämäni 100€ tilille. Lainan vertailukoneet ovat näissä erittäin hyödyllisiä, joten enää ei kannata ottaa lainaa suoraa pikavippifirmalta vaan vertailun kautta.
Laina

Täällä lainat 100€ ylöspäin, eli pieniäkin lainoja saa. Tämä hyvä vaihtoehto, kun haluaa pinenempiä lainoja. Laina.fi antaa kertalainjoa ja käyttölainoja. Parempi että käyt sivulla tutustumassa vaihtoehtoihin. Helppo tie lähteä liikenteeseen. Korot ovat sitten taas pienemmissä selvästi suurempia, mutta pieniä summia nostaessa myös korot ovat pieniä summia.
www.laina.fiVivus

Vivus tarjoaa myös lainoja jo 10€ noin 2000€ asti. Heiltä saa ensimmäisen lainan ilman kuluja, joten hyvä paikka aloittaa pikavippikokeilu. Helppokirjautuminen on hyvä plussa. Myös korot isompia heillä, mutta kun huomioidaan laina-aika ja pieni laina summa, niin maksettavaa korkoa ei paljoa jää.
www.vivus.fiOmaLaina

Tämä on henkilökohtainen suosikkini. Se näyttää maksettavan koron kokonaismäärän euroissa heti ja lainaa saa 100€ aina 50 000€ asti. Vertailee nopeasti lainapaikat ja on ollut nopea kirjautua ja katsoa läpi tarjonta ja ehdot. Myös kerran kirjautuneena, uuden lainan saaminen vielä nopeampaa. Yhtiö on suomalainen ja ihan mielenkiinnosta soitin asiakaspalveluun, ennen kirjautumista. Tällä halusin varmistaa että siellä joku vastaa, ja vastasihan sieltä erittäin avulias nuori neiti.
www.omalaina.fiLainaa24

Tämä on sivusto, joka vertaa lainaa valmiiksi sinulle. On hyödyllinen ja kannattaa kirjautua ja katsoa vaihtoehdot. Kilpailutus on ilmainen ja voi saada erittäin pienellä korolla lainoja.
www.lainaa24.fiRahalaitos

On myös suomalainen lainan kilpailutus yhtiö. Tässäkin minimisumman korko voi olla vain 10% ja pienenee mitä isomman lainan ottaa.
www.rahalaitos.fi